Petri Mäkinen ja Tea Repo kruunattiin vuoden 2018 karaoken Suomen mestareiksi. Yleisön suosikki oli imatralainen Merja Juujärvi, joka sai kilpailijoista eniten tekstiviestiääniä.

Tamperelainen Petri Mäkinen villitsi yleisön ensimmäisellä kierroksella energisellä esityksellään ja tanssiliikkeillään Robbie Williamsin kappaleella Trippin’. Toisella ja kolmannella kierroksella kuultiin enemmän balladisävyisiä kappaleita, “perus-Petriä”, kuten hän itse kuvaili. Toisena kilpailupäivänä hän esitti kappaleet Lay Me Down (Sam Smith) ja Tennessee Whiskey (Chris Stapleton).
– Taso oli ihan huikean kova, sanoo tuore karaoken Suomen mestari Petri Mäkinen.

Helsingistä lähtöisin oleva Tea Repo aloitti sen sijaan rauhallisesti: hänen ensimmäisen kierroksen kappaleensa oli Laura Närhen kappaleen Olet mulle se. Toisena kilpailupäivänä hän laittoi kaiken peliin: lauantaina kuultiin Jenni Vartiaisen Keinu sekä Miley Cyrusin hitti Wrecking ball.

Miesten sarjan kolmanneksi sijoittui rap-esityksillään yllättänyt Jyri Paavilainen ja toiseksi Toni Laaksonen. Naisten sarjan kolmantena oli Minna-Mari Tokola ja toisena Saana-Eveliina Manner.

Voittajat saivat palkinnoksi levytyksen Artlab-ammattistudiossa Helsingissä, F-musiikin lahjakortin ja laadukkaan laulumikrofonin sekä majoituslahjakortin Tahkolle kahdeksan hengen huvilaan.

Tapahtuman tuotannosta vastannut Tuottajat tarjoaa voittajille myös artistivalmennuspäivän, joka räätälöidään voittajien tarpeiden mukaan.

Myös toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet palkittiin majoituslahjakorteilla ja kilpailudiplomeilla.

Lopputulokset

Naiset:
1. Tea Repo
2. Saana-Eveliina Manner
3. Minna-Mari Tokola

Miehet:
1. Petri Mäkinen
2. Toni Laaksonen
3. Jyri Paavilainen