Category: Yleinen

Singan järjestämä KWC Finland on nyt nimeltään KWC Karaoken suomenmestaruuskilpailu!

Suomenmestaruudesta lauletaan ensi vuonna soolo-, duetto- ja seniorikategorioissa. Alkukarsintoja järjestetään karaokebaareissa ympäri Suomen tammikuusta heinäkuuhun ja semifinaalit pidetään kesä-elokuussa.

Seniorien suomenmestaruusfinaali lauletaan heinäkuussa Heinolan karaokefestivaaleilla, soolo- ja duettosarjojen finaali on elokuussa Original Sokos Hotel Vantaalla. Suomenmestaruustittelien lisäksi myös muille kisassa menestyneille on luvassa mahtavia palkintoja. Finalisteista valitaan Suomen edustusjoukkue Karaoken MM-kilpailuun.

Alkukarsinnoista ja semifinaaleista tiedotetaan kwc.fi-sivulla ja sosiaalisessa mediassa sitä mukaa kun ne varmistuvat. Kilpailu käynnistyy Helsingin Walliksessa torstaina 2.1.2020.

Haluatko KWC Karaoken suomenmestaruuskilpailun omaan ravintolaasi? Ota yhteyttä: tea@singa.com.

Tervetuloa laulamaan suomenmestaruudesta ja edustuspaikasta Karaoken MM-kilpailussa!