Category: Yleinen

SM-Karaoke järjestää bussikuljetuksen Helsingistä Tahkolle ja takaisin. Lähtö on torstaina 4.4. klo 16.00 Herttoniemestä (laituri 9 metroaseman vieressä) ja paluu on samaan paikkaan 7.4. sunnuntaina noin klo 19 mennessä.

Matka Helsingistä Tahkolle kestää noin 6 tuntia suuntaansa – karaokebussilla matka sujuu rattoisasti hyvässä seurassa eikä kenenkään tarvitse huolehtia ajamisesta. Bussissa on myös Singa, eli tämä on erittäin laulupitoinen kevätretki parhaassa seurassa. Bussiin mahtuvat hyvin matkalaukut ja vaikka laskettelukamat, matkalla saa nauttia omia eväitä ja pysähdystaukojakin on ihan riittävästi. Ei siis tarvitse lähteä ajelemaan omalla autolla, kun näin helppo ja hauska vaihtoehto on olemassa!

BUSSI ON TÄYNNÄ!

Viikonlopun aikataulu ja majoitustarjouksia on SM-karaoken sivulla:
https://www.sm-karaoke.fi/sm-karaoke-2019/