Category: Yleinen

Karaoken suomenmestaruuskilpailun videokarsintaan lähetettiin viitisenkymmentä laulunäytettä, joista yleisöäänestyksen kolme parasta jatkaa matkaansa Tahkon Piazzassa 5.-6. huhtikuuta laulettavaan loppukilpailuun. SM-Karaoken raati valitsi lisäksi videoista jatkoon yhdeksän laulajaa.

Maaliskuun aikana käydään seitsemän eri aluefinaalia, joista valitaan vielä noin 40 laulajaa Tahkon finaaliin. Suomen tasokkain karaokekilpailu huipentuu kaksipäiväiseen laulujuhlaan, jonka voittaja julkaisee omaa musiikkiaan vielä tämän vuoden aikana. SM-Karaoken finalistit kilpailevat myös edustuspaikasta marraskuisessa karaoken MM-kilpailussa.

SM-Karaoke 2019 videokarsinnoista jatkoon pääsivät:

Jere Toivonen
Lassi Viljanen
Lissa Joensuu
Laura Hyrkkö
Tino Palmroth
Heidi Metsänen
Jenni Hellevaara
Jarkko Timonen
Julia Grönvall
Aaron Knox
Jenni Olenius
Ilkka Kuosmanen

SM-finaaliin on kutsuttu myös viime vuoden TOP-10 laulajat voittajia lukuunottamatta. Onnea jatkoon päässeille sekä aluefinaaleihin valmistautuville!