Category: Yleinen

Seuraava karaoken suomenmestari valitaan huhtikuussa Tahkolla.

Finaaliviikonloppu 5.-6.4. tulee olemaan oikea Suomen lauluharrastajien ja karaokekansan festivaali: Luvassa on koko viikonlopun edestä laulupainotteista ohjelmaa ja tekemistä, maan parhaat karaokelaulajat ja varmasti mahtavat bileet. Varaathan viikonlopun kalenteristasi jo nyt, sillä tämä karaokeharrastajien luokkaretki pitää kokea, olit sitten kilpailemassa tai kannustamassa!

Laula itsesi mukaan SM-kisaan!

SM-Karaoke 2019 on nyt käynnissä ja kilpailuun voi osallistua baareissa järjestettävien alkukarsintojen kautta sekä videoilmoittautumisilla. Alkukarsintapaikat ja päivämäärät sekä videoilmoittautumisen ohjeet löydät www.sm-karaoke.fi/osallistu -sivulta. Alkukarsinnoista ja videoista valitaan laulajia eri puolilla Suomea helmi-maaliskuussa järjestettäviin aluefinaaleihin, ja niiden parhammisto jatkaa Tahkon finaaliin. Kaikki alkukarsinnat ja aluefinaalit päivitetään tälle sivulle syksyn kuluessa. Seuraathan SM-Karaokea myös Facebookissa ja Instagramissa!

Yhteistyökumppanimme Singa tarjoaa jokaiselle kilpailuun osallistuvalle kuukauden ilmaista treeniaikaa ja Viking Line tarjoaa lahjakortit, joilla omaa esiintymistä voi käydä hiomassa risteilyllä. SM-Karaoken järjestää Storia Productions Oy eli Tuottajat. Tervetuloa mukaan!