Category: Yleinen

Seuraava karaoken suomenmestaruus ratkeaa huhtikuussa 2019 Tahkon Piazzassa järjestettävässä kaksipäiväisessä finaalissa. Kilpailun alkukarsinnat ja videoilmoittautuminen käynnistyvät syyskuussa, ja kilpailuun voi osallistua puolen vuoden ajan ympäri Suomea baareissa järjestettävien alkukarsintojen kautta sekä videoilmoittautumisilla. 

Vuoden 2018 SM-voittajat Tea Repo ja Petri Mäkinen julkaisevat debyyttisinglensä syksyn aikana. Tean sinkkubiisi on äänitetty, miksattu ja masteroitu, ja se julkaistaan KWC 2018 Suomen finaalin yhteydessä 31.elokuuta.  Petrin biisi on pientä hiomista vaille valmis ja tulee kuultavaksi myöhemmin syksyllä. Laulajien sinkut ovat osa Tuottajien ja Artlabin palkintoa: kumpikin laulaja saa artistivalmennusta sekä kokonaisen studiotuotannon omalle kappaleelleen.