Category: Yleinen

SM-Karaoken esiraati on kuunnellut kaikki näytteet. Videohakemuksista löytyi tässä ensimmäisessä vaiheessa 40 huikeaa laulajaa, joiden video vakuutti raadin niin, että heidät halutaan kutsua vuoden 2018 SM-Karaoken finaalin Tahkon Piazzaan.

Suomenmestaruudesta saapuvat kisaamaan:

 • Arto Jämsinen, Rautalampi
 • Erik Hänninen, Mikkeli
 • Essi Karjalainen, Helsinki
 • Hanna-Maria Herranen, Kempele
 • Hanne-Reetta Ojala, Huittinen
 • Heidi Virtanen, Pori
 • Henna Martikainen, Viinijärvi
 • Jani Mäntynen, Vantaa
 • Jenni Olenius, Nurmijärvi
 • Jonna Hakala, Ulvila
 • Julia Grönvall, Espoo
 • Kalle-Petteri Kvist, Turku
 • Kiia Repo, Helsinki
 • Kirsi Kankkonen, Pori
 • Laura Hyrkkö, Lohja
 • Lissa Joensuu, Riihimäki
 • Mari Huhtala, Toholampi
 • Maria Tynys, Lahti
 • Marjo Tolonen, Tervo
 • Mette Mäkinen, Helsinki
 • Miia Pasanen, Kuopio
 • Mikko Reijonen, Joensuu
 • Minna-Mari Tokola, Tampere
 • Noora Haapanen, Riihimäki
 • Noora Korppi, Vantaa
 • Petri Mäkinen, Tampere
 • Saana-Eveliina Manner, Helsinki
 • Saija Loukkola, Helsinki
 • Sanna Kela, Porvoo
 • Sari Maria Hjelt, Vantaa
 • Sini Kursu, Tornio
 • Tanya Rosendahl, Pori
 • Tea Repo, Helsinki
 • Teemu Rosendahl, Säkylä
 • Teija Tukiainen, Kuopio
 • Terry (Minjun) Kim, Tampere
 • Tiina Kaurila, Vantaa
 • Toni Laaksonen, Helsinki
 • Ulla Tuomisto, Tampere
 • Vilhelmiina Holopainen, Imatra

Suurkiitos kaikille osallistuneille ja onnittelut finaaliin päässeille! Vaan nyt halutaan löytää vielä kymmenen laulajaa lisää. Annamme toiselle videokierrokselle kaksi viikkoa, eli uusi takaraja on perjantaina 16.3. klo 20.00. Nekin, jotka eivät päässeet ensimmäisellä kierroksella mukaan, saavat toki yrittää uudestaan uudella videolla. Osallistumiskaavakkeeseen pääset tästä linkistä.

Valituilla finalisteilla on nyt kuukausi aikaa valita ja treenata hyvin kolme kisakappaletta. Nyt kannattaa jo varata majoitukset itselle ja kannatusjoukoille.  Finalistien tulee olla Tahkon Piazzassa pe 6.4. klo 16.00 mennessä.

Finalistien valmistautumiseen meillä on yksi motivaatioporkkana lisää: sisarkilpailumme KWC kutsuu SM-kisan Top 10 -laulajat suoraan Suomen KWC-finaaliin, joka pidetään elokuussa Vantaan Tulisuudelmassa. Toisin sanoen SM-kilpailun kautta on mahdollista päästä myös Suomen edustajaksi Karaoken MM-kilpailuun, joka käydään lokakuussa Espanjassa.